![]() ![]() | | ![]() |
Portal
Forum
Yöneticilerle Tanışın
Organizasyonlar
Sosyal Gruplar
Bize Ulaşın
Profilinizi Düzenleyin
|
![]() |
|
Görüntüleme: 1928 - Cevaplar: 101
| | LinkBack | Konu Araçları | Stil |
| | #1 (permalink) |
|
Yoğun Yoğun hep yoğun !!
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | ![]() 28.02.2010 Pazar günü plan yapanlar değiştirsin,yapmayanlar yapmasın,hep bir aradayız (yoklama alıcam) işte sebepler; 1) Devam etmekte olan Okul kampanyamız için,gelinen son noktaya bakıp,yardımlarımız yola çıkmadan önce bilgilendirme yapılıcak.Yardımlarını ulaştırmayan arkadaşlar için son şans olucak. 2) Startını verdiğimiz Futbol Turnuvası için katılan takımlar ararsında,çekiliş yapılıp eşleşmeler belli olucak,kadrolar kurulucak. 3) Sitemizin 1 yılı için düşünülen Balo'muz için fikir birliğine,görüşlere önerilere ihtiyaçımız olucak. 4) Aramıza yeni katılan,forumdan tanıdığımız ama reelde tanışmak istediğimiz arkadaşlarımız için olucak. 5) Yüzlerine hasret kaldığımız,arkadaşlarımızı görmüş olucağız,dahası var da varr ama en önemlisi bir arada olup,neler yapabiliriz, istek ve görüşlerinize yer vericeğimiz bu güzel organizasyona herkesi + isimlerle bekliyorum. Bu arada günün ayrıca bir önemi daha var ki,merak edenler için özel mesaj yoluyla bilgilendirme yapıcam ![]() Mekan:Her zaman ki gibi Kafeka Taksim Saat: 13.30-17.00 |
|
| | #2 (permalink) |
|
[Too Long]
Milli Horoncu |
1) Devam etmekte olan Okul kampanyamız için,gelinen son noktaya bakıp,yardımlarımız yola çıkmadan önce bilgilendirme yapılıcak.Yardımlarını ulaştırmayan arkadaşlar için son şans olucak. bu iyi oldu benim için ben geliorum bi tane artım da olabilur |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |