![]() ![]() | | ![]() |
Portal
Forum
Yöneticilerle Tanışın
Organizasyonlar
Sosyal Gruplar
Bize Ulaşın
Profilinizi Düzenleyin
|
![]() |
|
Görüntüleme: 3181 - Cevaplar: 227
| | LinkBack | Konu Araçları | Stil |
| | #1 (permalink) |
|
Yoğun Yoğun hep yoğun !!
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | ![]() Beşyol İlköğretim Okulu / Kars -Sarıkamış Yer: Kars Sarıkamış Beşyol köyü-köy okulu Sitemiz üyelerinden "Tsçiğdem" nicki ile tanıdığımız "Çiğdem Üçüncü" arkadaşımızın Kars-Sarıkamış'da ki Beşyol İlköğretim Okulu'na atanması ile başladı bu kampanyamız,daha önce de eğitim adına düzenlenmiş çok fazla kampanyayı desteklemiş,güzel tablolar görmüştük.. Beşyol İlköğretim Okulunda tablonun üzücü olduğunu,yardıma çok fazla ihtiyaç olduğunu söylemesi ile kampanyaya start verdik arkadaşlar. Peki nasıl yardım edebiliriz,bu kardeşlerimize,aslında içinde bulunduğumuz imkanlarla bu hiç te zor değil,yeterki gerçekten yardım etmek isteyelim. - Kitap (test kitapları,roman,hikaye) - Kullanmadığımız,kullanmaya uygun kıyafetlerimiz.(6-15 yaş arası) - Kırtasiye ürünleri.(kalem,silgi,defter,çanta vs.) Yapılacak olan organizasyonlarda, katkılarınızla toplanacak para okul için boya ve kırtasiye yardımında kullanılacaktır. İlk adımı bu şekilde atacağız. Haydee Vira Bismillah Arkadaşlar, |
|
| | #3 (permalink) |
|
Sabrett az kaldııı ...
Forum Mod.Üye İşlemleri Yöneticisi | Böyle bir çalışmayı düşündüğün ve bize yansıttığın için teşekkürler.Bizim için ne kadar değerlidir o minik eller o çocuklara elimizden gelenin fazlasını yapacağız kimsenin şüphesi olmasın buna,çevremiz geniş kırtasiye malz.kıyafet herşey bunları tedarik edip en kısa zamanda okulumuza göndereceğiz.Hiç olmadı gidip alacağız ama bu çocukların okumasına katkı sağlayacağız kimsenin ve hiç bir çocuğun cahil kalmasına izin vermeyeceğiz.Orda bir okul var ve o okul artık bizimde okulumuz BİSMİLLAH DİYELİM BU İŞE ![]() |
|
| | #4 (permalink) |
|
Umrumdışı :)
Ceo&Teknik Sorumlu | Sitemizin ilk yardım organizasyonu diyebiliriz. Bu gün geçtikçe büyüdüğümüzün daha da kenetlendiğimizin bir göstergesi. Bu zamana kadar yapılan bu tür yardım kampanyalarına destek verdik, katkıda bulunduk. Çiğdem arkadaşımızın atamasının bu okula yapılmasıyla ve varolan sorunları dile getirmesiyle ilk tohumlar atıldı. Bugün bu yardım kampanyasına start vermiş bulunmaktayız. Bir öğretmenin, bir mühendisin yetişmesine sizde katkıda bulunmak istemez misiniz? Orda bir okul var, O okul hepimizin... |
|
| | #10 (permalink) |
|
EVET
Has Horoncu | başlık arkalara düşmsin, herkes bu işe yoğunlaşsın, akla hayale gelmeyecek şeyler çıkar ortaya.. inan, bu işler için etrafta bekleyen onlarca insan var... bir yerler olsa da yardım etsem, hayır işlesem diye... o insanları bulmak gerek, bunun yolu da sürekli bu yardım kampanyasını anlatmak ve yardım istemek... "think simple, do the best" MFC |
|
![]() |
| Etiketler |
| haydi, hepimizin, kampanyası, karadenize, okul, orda, var, yardim |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |