![]() ![]() | | ![]() |
Portal
Forum
Yöneticilerle Tanışın
Organizasyonlar
Sosyal Gruplar
Bize Ulaşın
Profilinizi Düzenleyin
|
![]() |
|
Görüntüleme: 3276 - Cevaplar: 227
| | LinkBack | Konu Araçları | Stil |
| | #221 (permalink) |
|
Karaktermetresi olan Varmı ?
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | Güneydoğudaki kardeşlerimizn bugün çektiği sıkıntıların temelinde eğitim eksikliğininin çok büyük bir sebep olduğunun bilincinde olmamıza rağmen elimizden birşey gelmediğini düşünüyorduk, Bu güzel organizayonun start almasına Çiğdem'in atamasının Kars-Sarıkamış açıklanması,ondan dinlediklerimiz karşısında imkanlar dahililinde yardım etmemiz gerektiğine inandık,1 aylık olarak belirlediğimiz bu süreçte,özverili duyarlı arkadaşlarımız kadar,malesef oralı olmayanlarda yok değildi...!!1! Buradaki çocuklarımıza yapabileceğimiz hertürlü yardımların onların okumasına birazdaha katkı sağlama düşüncesi bile çok mutlu etti bizleri,evet "Azınlıktık bu kadar çokluk içinde malesef Azınlıktık" ama bu bizi vazgeçirmedi ve aksine tetikledii en büyük teşekkür,maddi-manevi yardımlarını esirgemeyen arkadaşara gelsin öncelikle,o kadar güzel bir hayıra imza attılar ki,sonra vesile olan Çiğdem'e gelsin teşekkürler... Bana kalsa tek tek isim yazmak isterdim bu kampanyaya destek veren arkadaşlara,ama onlar o kadar mükkemmel insanlar ki bunu istemediler,zaten hepimiz biliyoruz kimler olduklarını.. Arkadaşlar bu organizasyonun devamı gelicek mutlaka,içiniz rahat olsun ellerimizle teslim ettik kolileri,bundan sonrası Çiğdem'den gelen fotoğraflarla olucak inşallah.. Kolilerin teslimatı isırasında ki fotoğraflar... ![]() Zonkezi'nin bizim için tehsis ettiği son derece konforlu arabamız,bayrağı görünce bende şaşırdım valla.. ![]() ![]() Bir kısım yardımları Doktor'un depo olarak kullandığımız ofisinden kolileri alırken,sonrasında harika çay ikramı içinde teşekkürler. ![]() ![]() İlk koliler arabada yerini almaya başlamiştı... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #222 (permalink) |
|
EVET
Has Horoncu | çok büyük kareler aslında... çok şey anlatır anlayana, çok mutlu eder gittiği yerdeki yürekleri... gönülden yapmak gerek bazı şeyleri, gönülden yapana saygı duymak gerek... akılda, fikirde, zikirde olmalı bazı şeyler, büyük düşünmeli, zoru başarmalı hep.. |
|
| | #224 (permalink) |
|
Henüz durum mesajı yok
Acemi Horonci |
Aslında her şey bir konser etkinliğine katılma çabam ile başladı.. Feluka konserine katılacaktım Melek ablamla birlikte.. Sonra dikkatimi bir başlık çekti.. "okul, kitap, yardım, kars, köy.." ne oluyordu? ayrı ayrı bile derin anlamlar taşıyan bu kelimelerin bir araya gelmesi bünyede neyi çağrıştırıyordu? ve neden bir zorunluluk taşıyordu? elimden geleni yapmam gerektiğini düşündüm bir an.. ortalama bir gayret ile organize oldum ve bir şeyler yaptım! evet inanın arkadaşlar daha fazlasını yapabilirdim.. ama olmadı.. kısmet! en azından hiçbir şey yapmamanın hissettirdiği rezil suçluluk psikolojisini tatmadım.. nihayetinde küçük çapta toplumsal bir proje.. bir şeyler yapmak zorunluda değilsin.. kimse silah dayamıyor kafana.. yardım etmek ya da etmemek senin elinde.. ama, ama, ama.. iyi oldu vesselam.. yaşam dediğimiz günlük koşturmacaların arasında nefes almayı bildik.. nefes almamız için bize destek olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.. Allah kabul etsin! Lenger haydikaradenize.com edit: imla! |
|
| | #225 (permalink) |
|
........
Horon Manyağı Gerçek İsim: Mehmet Aygün Cinsiyet: ![]() | Bu anlamlı olayı nasıl anlatsam bilmiyoruum bu kampanyaya birnepzede olsa destek olduğum icin kendimi şanslı hissediyorum Emeği gecen herkese kendi adıma teşekkürediyorum gönderilen yardımları paketlerken gördüğümüüz manzara gözlerimizi yaşarttı okadar güzel şeyler gönderilmişkii duygulanmamak eldedeğil Bu kampanyada anladımkii siz yeterkii biirşeyler yapmak isteyiin siz biir adım atıyosunuz size on adım geliniyoor . Fazla uzatmak istemiyorum kolileri gönderdiğimiz gün hayatım boyunca unutamayacağım bir gün bir anıı olarak kalacak bole organizasyonların devamını organizatör melek hanımdan bekliyoruuz |
|
| | #226 (permalink) |
|
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] |
|
| | #227 (permalink) |
|
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Teşekkür ederim bu güzel haber ve dikkatleri için. |
|
![]() |
| Etiketler |
| haydi, hepimizin, kampanyası, karadenize, okul, orda, var, yardim |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |