![]() ![]() | | ![]() |
Portal
Forum
Yöneticilerle Tanışın
Organizasyonlar
Sosyal Gruplar
Bize Ulaşın
Profilinizi Düzenleyin
|
| Organizasyonlar Haydikaradenize.Com Ailesi ve Üyelerinin Yaptığı Her Türlü Organizasyon, Faaliyetler. |
![]() |
|
Görüntüleme: 342 - Cevaplar: 6
| | LinkBack | Konu Araçları | Stil |
| | #1 (permalink) |
|
Henüz durum mesajı yok
Usta Horoncu Cinsiyet: ![]() | 'Gönüllülük demek, önce inanmak, sonra emek ve vakit vermektir.' Arkadaşlar Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak Aralık ayında yeni gönüllülerimizle buluşmayı hedefliyoruz. Ülkemizi daha güzel bir geleceğe taşıyacak yolun çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunmaktan geçtiğine inandık!Ve bunun için sizlerden bilginizi, birikiminizi ve en önemlisi kalbinizi çocuklarımızla paylaşmanızı istiyoruz... Arkadaşlar bende TEGV gönüllülerindenim ve sizlerinde bu deneyimi, bu mutluluğu yaşamanızı çok isterim.Çocuklar karşılık beklemeden, sevgi ve samimiyetle yaptığınız çalışmaların değerini gerçekten çok iyi biliyor.Ve her etkinlikten sonra biliyorsunuz ki çocukların yüzündeki o sıcak gülümseme, sizin eseriniz. Çocuklar hem eğleniyor, hem çocukluklarını güzel yaşıyor ( buna gerçekten çok ihtiyaçları var!) ve bir yandanda yaşam becerileri kazanıyor. Biz orda asla bir otorite olarak görülmüyoruz biz çocukların ablaları, abileriyiz... Biraz deneyimlerimden bahsetmek isterim size, belki kararınızı etkiler=)) Ben TEGV Zeyrek biriminde etkinlik düzenliyorum. İlk hafta çocuklar benden nefret ediyordu, gelirsen intihar ederiz gibi yıldırıcıı hareketlerde de bulundular Ama düşününce onlara hak vermemek elde değil, çocuklar korkuyor! Çocuklar evlerinde kendi yaşlarındaki diğer çocuklar gibi davranamıyor, çoğu ailesinin gözünde baş belası, çoğu şiddet görüyor, hakaret zaten onlar için sıradan birşey...Ve yeni birisine güvenmek onlara zor geliyor çünkü tekrar üzülmek istemiyorlar. Ama bu yıldırıcı eylemler sadece 1 hafta sürüyor Çocuklar sandığımızdan daha tecrübeli aslında, ilk hafta abla ve abilerini sınama haftası onlar için...İkinci hafta herşey değişir, artık siz çocukların en büyük oyun arkadaşı, en büyük sırdaşı olursunuz.Geç kaldığınızda sizii birimin kapısında beklerler, hastaysanız diğer abla veya abilerinden sizi arar iyi olduğunuzu öğrenmek isterler, size çiçek toplarlar komşu teyzenin korkusu eşliğinde... Arkadaşlar bunu yaşayın, çocukların yeni abi ve ablalara ihtiyaçları var.Hadi gelin bir çocuğun elindende biz tutalım, ailelerinin yarım bıraktığı şevkati biz tamamlayalım!!! Etkinliklere girmek isterseniz, görmek isterseniz biz birimimiz olarak daha doğrusu vakıf olarak bundan gurur duyarız. Ben ve çocuklarımda sizleri etkinliğimizde görmekten mutluluk duyarız. Çocukların kahramanlarından biride siz olun! |
|
| | #3 (permalink) |
|
Karaktermetresi olan Varmı ?
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının bende gönüllü üyesi ve bağışçısıyım,2004 yılında aktif olarak organizasyonlarında yer almıştım ama meil adresimin değişmesinden dolayı ve ihmal karlığımdan dolayı uzun süredir aktif olamadım gerçi bu arada başka sivil toplum kuruluşlarında görev aldım boş durmadım ama TEGV ihmal ettim,şimdi haberi okyunca aklıma geldi öncelikle güzel hatırlatmandan dolayı konu için teşekkür ederim Hülya'cım aramızda böyle duyarlı insanların çoğunlukta olması çok mutlu edici gerçekten,tekrardan vaktim olduğunca ilgilenicem.. Türkiye’nin geleceğinde aydınlık yüzler, donanımlı insanlar görmenin ön koşulunun, çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmekten geçtiği inancıyla yola çımış ve bu konuda başarılarla dolu geçmişi olan bir vakıfda bulunmak insanlara faydalı olmak çok güzel bir duygu. BAŞVURU Gönüllü olmaya aday olanlar, internet sayfasındaki "GÖNÜLLÜ OLUN" bölümü aracılığı ile ya da bizzat Vakıf Merkezi ve etkinlik noktalarına başvurarak ve "Gönüllü Adayı Ön Başvuru Formu"nu doldurarak bildirimlerini yapabilirsiniz arkadaşlar. [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]. adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. |
|
| | #5 (permalink) |
|
Henüz durum mesajı yok
Usta Horoncu Cinsiyet: ![]() | Hemen anlatıyım canım Öncelikle İstanbulda 6 tane öğrenim birimimiz,2 tane ateşböceği gezici öğrenim birimimiz ve 2 tane eğitim parkımız var. İlk olarak yapman gereken [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] adresinden hangi birimde etkinlik düzenlemek istediğine karar vermek.Sitede iletişim bilgileri var. İster telefonla ister yüzyüze bir görüşmeyle vakfımızı sana mutlaka tanıtacaklardır. O da olmadı ben tanıtım standı açıcam haftaya oraya beklerim , birimime beklerim sen bilirsin ![]() E tabi bunları yaptıktan, kararı verdikten sonra 3 gününüzü sizden isteyip, size gerekli eğitimleri vermemiz gerekicek.Şöyle bir bakınca sıkıcıı geliyor biliyorum ama eğlencede var ve hakikaten eğitimlerde hem çok güldük hem çok sıkıldık ![]() Eğitimler tamamlandıktan sonra sizin belirleyeceğiniz gün ve saatte etkinlik açabiliceksiniz. Her hafta belirlediğiniz gün ve saatte çocuklarla birlikte olucaksınız Yaa gerçekten çok sıkıcıı böyle okumasıı ama ben her hafta etkinlikten 1 saat önce birime gidip çocuklarla oyun oynuyorum ![]() Buarada Zeyrek biriminin numarasını veriyim ben Nurgül Elçik ile görüşebilirsniz isterseniz 02126212548 |
|
![]() |
| Etiketler |
| bir, çocuk, değişir, eğitim, gönüllüeri, gönüllüleri, tegv, türkiye, vakfıbir |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |