![]() ![]() | | ![]() |
Portal
Forum
Yöneticilerle Tanışın
Organizasyonlar
Sosyal Gruplar
Bize Ulaşın
Profilinizi Düzenleyin
|
| Organizasyonlar Haydikaradenize.Com Ailesi ve Üyelerinin Yaptığı Her Türlü Organizasyon, Faaliyetler. |
![]() |
|
Görüntüleme: 1350 - Cevaplar: 48
| | LinkBack | Konu Araçları | Stil |
| | #3 (permalink) |
|
Azdan az, çoktan çok gider..!!
Forum Mod.Karadeniz Kültür Sorumlusu | Geçen sene Selçuk Aydın'ın avrupa şampiyonluğunu kazandığı maçta tirübündeydik , harika bi maçtı bu seferde ordayız kesinlikle , yanlız bırakmak olmaz , inşallah tv yayını bahanesi ile gene gecenin bi yarısına koymazlar gene maçı |
|
| | #6 (permalink) |
|
Azdan az, çoktan çok gider..!!
Forum Mod.Karadeniz Kültür Sorumlusu | ![]() WBC Welterweight Silver Dünya Şampiyonluk kemeri için 5 Haziran akşamı İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda, boksörümüz Selçuk Aydın, “Ringde Jo Jo Dan’a öyle yumruklar vuracağım ki, menajeri bile köşesinde ağlamak zorunda kalacak” dedi. Son Çırpınışlarını Sergiliyor Selçuk Aydın’ın rakibinin menajeri Chris Ganescu’nun, “Selçuk çok iyi yumruk atıyor, ama elindeki tek şey bu. Jo Jo Dan ondan daha üstün bir dövüşçü ve daha iyi bir boksördür” söylemi Selçuk’un tepkisini çekti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Selçuk Aydın şöyle dedi, ‚Tabi ki kimse kaybedeceğim demez. Rakibimin menajeri de doğal olarak, sporcusunu koruyor ve son çırpınışlarını sergiliyor. Ben bunları umursamıyorum, geçmişte şunu yenmişti yada çok iyi performans göstermişti bunlar bence boş laflar. Önemli olan benim karşımda neler yapabileceğidir. Bundan öncede birçok rakibim benim için eleştirilerde bulunmuştu fakat kaçınılmaz sondan hiçbiri kurtulamadı. Ringde JO JO DAN’a öyle yumruklar vuracağım ki, menajeri köşesinde ağlamak zorunda kalacak. Şu anda muhteşem bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Performansımın zirvesindeyim. Sıkletimde birçok dünya starı olmuş rakiplerim var hepsiyle ringe çıkmaya hazırım ve onların sonunun başlangıcı olacağım Teker teker hepsinin kariyerini bitireceğim.” Şu anda ekonomi ve popülaritenin zirvesinde keyif sürmelerinin tek nedeni benim karşıma çıkmamış olmalarıdır, sabırla karşıma çıkacakları günü bekliyorum‘ şeklinde konuştu. Taka .. |
|
| | #7 (permalink) |
|
Ya Müfettihel-ebvab Fetih Lena Hayrel-bab
Has Horoncu Cinsiyet: ![]() | Ya açıkçası ne kadar gelenekselleşmiş bir spor dalı olsada..Şiddet içeren sporlara karşıyım..Hani bir güreş olsa bir nevi diyeceğim ama insanların suratına, kafasına,vücuduna vurulan ; Allah ne verdiyse girişilen sporları onaylamıyorum..Tv de bile izlemem |
|
| | #8 (permalink) |
|
Karaktermetresi olan Varmı ?
Adminiçe&Organizasyon Yöneticisi | Bu muhteşem karşılaşmaya sadece 10 gün 3 saat kaldı an itibariyle.. Biletler için Biletixe yoğunlaşmaya gerek yok geçen sene birlikte olan arkadaşlar bilir olayı,grişte de satın alırız sorun olmuyo,topluca buluşup öyle gideriz yine. Geçen seneki maçtan bir kare ![]() |
|
| | #9 (permalink) |
|
BİR GÜN HERKES TRABZONSPORLU OLMASIN BIRAKIN O
GURUR BİZDE KALSIN.
Horon Manyağı |
Spor - Dünya Boksör Görecek Tarih: 27.05.2010 08:55:35 (443 okuma) Türk Boks Tarihinin ilk Dünya Şampiyonluk Maçını yapacak olan Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın için herkes tek vücut oldu. Geri Sayım Sürüyor 5 Haziran Cumartesi akşamı Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılacak olan gecede Türkiye’nin gururu, nakaut makinesi, yenilgisiz Selçuk Aydın, Romen asıllı Kanadalı Ionut Dan Ion’na karşı 12 rauntluk WBC Kemer maçına çıkacak. Sürpriz konuklar, özel şovlar ve görsel efektler ile süslenecek gecede tüm kalpler Türkiye adına yüreğini ve bileğini ortaya koyan Selçuk Aydın için atacak. Bu organizasyonda yine ülkemizin gururları Yakup Sağlam, Savaş Kaya, Özlem Şahin, Eyüp Kuşçu ve Buğra Öner de ringe çıkacak. Dev organizasyon öncesi İstanbul’da bilgilendirme ziyaretleri devam ediyor. Abdi İpekçi Dolacak Selçuk Aydın ile yakından ilgilenen Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı ve başkan adayı İbrahim Hacıosmaoğlu, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’ni ziyaret etti. Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, “Selçuk Aydın’ın yapacağı müsabaka öncesi destek ziyaretlerimiz devam edecek. 5 Haziran’da Abdi İpekçi’de yapılacak olan müsabakada tüm hemşehrilerimizi ve boks severleri salonda görmek istiyoruz” dedi. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı Ali Uzunay ise yaptı açıklamada, “Selçuk Aydın’ın vereceği mücadele sadece Trabzonluları değil tüm Türkiye’yi ilgilendiren uluslar arası bir mücadele olacak. Bu nedenle Abdi İpekçi’nin tıka basa dolması gerekiyor” dedi. |
|
| | #10 (permalink) |
|
BİR GÜN HERKES TRABZONSPORLU OLMASIN BIRAKIN O
GURUR BİZDE KALSIN.
Horon Manyağı |
Dünya Şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, kemer sayısını üçe çıkaracak. Tecrübeli boksör bu büyük günde herkesi destek olmaya davet etti. Geri Salım Sürüyor 5 Haziran Cumartesi gecesi İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu`nda WBC Welterweight Silver Dünya Şampiyonluk kemeri için ringe çıkacak olan Trabzonlu boksör Selçuk Aydın nefesini tutmuş durumda. İstanbul’da kampta bulunan ve maç günün iple çeken iki kemer sahibi tecrübeli boksör üçüncü kemeri takmak için gün sayıyor. Amerika’da yaptığı çalışmaların meyvesini 5 Haziran gecesi alacağına inandığını ifade eden Selçuk Aydın, “Abdi İpekçi Spor Salonu’nda beni yalnız bırakmasınlar. Boks severlerin desteğine ihtiyacım olacak. Bugüne kadar yaptığım maçlarda onlardan aldığım güçle maçlarımı kazandım. Üçüncü kemeri de almak için mücadele edeceğim” dedi. Demir Yumruk Tarih Yazacak İstanbul’da yeni bir tarih yazmak istediğini ifade eden Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, müsabaka için tanıtımlar sürekli yapılıyor. Bu sadece benim değil tüm Türkiye için önemli bir müsabaka. Dünya Şampiyonluk maçı. Küçümsenecek bir kemer değil. Rakibim de güçlü bir sporcu. İyi maç olacağını biliyorum. Ben kendime güveniyorum. Bu maça çok iyi hazırlandım. Sevenlerimin desteği ile yeni bir tarih yazmaya hazırım. Umarım maç günü her şey tam istediğim gibi gelişir. Türkiye’ye ve Trabzon’a yeni bir zafer yaşatırım” ifadelerini kullandı. Bu arada Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da maçı izleyeceğine vurgu yapan Selçuk Aydın, herkesten destek beklediğini söyledi. |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (0 Kayıtlı ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |